Opleiding Life coach bblopleidingen.org.
Ben jij gefascineerd door voeding en wat het precies doet voor het lichaam en de gezondheid? Adviseer je mensen graag en lijkt het je leuk om iedereen een andere benadering te geven? Denk eens aan het beroep van life coach. Een life coach weet alles van voeding af, brengt het voedingspatroon van een patiënt in kaart en adviseert hen hoe zij hun voedingspatroon kunnen veranderen om hun gezondheid te bevorderen. Patiënten kunnen bijvoorbeeld problemen hebben met overgewicht of met hun te hoge bloeddruk. Door ze advies te geven op het gebied van voeding kun jij ze helpen. Op het MBO kun jij leren voor het beroep life coach via de Beroeps Begeleidende Leerweg, afgekort BBL.

Gezondheidscoach SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wil jij aan de slag als life coach? Wil jij gaan starten met de studie life coach? Hieronder hebben wij diverse aanbieders van life coach opleidingen vergeleken. Bekijk opleidingen van verschillende niveau’s. Of volg een cursus; een goede voorbereiding op een MBO- of HBO opleiding.

Wil je de 3-jarige opleiding “Gezondheidscoach” volgen? Ga dan op deze website naar de opleiding “MEDISCHE BASISKENNIS: DE MENS” om je daar in te schrijven.

Heb je reeds een (para)medische vooropleiding genoten? Dan kan je het basisjaar “De Mens” overslaan en rechtsreeks beginnen met het aanleren van de coachingstechnieken.
Dit kan niet online. Neem hiervoor contact op met campus Gent 09/2228581.

Met deze opleiding leiden we je op tot een praktijkgerichte, zelfstandig werkende gezondheidscoach met een duidelijke visie op gezondheid en een brede waaier aan coachingstechnieken. Vanuit een Bio-psycho-sociaal-economich model wordt het menselijk Gedrag, Gedachte en Gevoel duidelijk gemaakt. De mens wordt benaderd vanuit een intergale visie waarbij lichaam, geest en omgeving als één geheel interageren. De gezondheidscoach is iemand die systematisch en doelgericht het veranderingsproces van de klant begeleidt met als doel een permanente gedragsverandering op vlak van gezondheid in diens leven te implementeren, en dit door het hanteren van de correcte beroepsattitude en coachingscompetenties. De gezondheidscoach neemt wetenschappelijke onderbouwde en gefundeerde theorieën en filosofieën aan als uitgangsbasis bij het begeleiden van klanten.

Cursus Life Coach Beauty Medical Academy.
Cursus Life Coach. In de wereld van vandaag draait je leven niet enkel rond lang leven, maar ook rond kwalitatief leven. Je wil het gevoel hebben om alles uit je leven te halen, veel ervaringen op te doen en jezelf volledig te ontplooien of anderen daarbij te helpen.

Coaching en opleiding Kies voor een coach of een goede trainer om sneller je doelen te behalen.
Wil jij zelf Financial Well-Being Coach worden? Heb je reeds een bepaalde achtergrond opgebouwd? Als Life Coaching of Well-Being Coaching met een gezonde interesse voor financieel welzijn en een algemene kennis van dagelijks financieel huishoudmanagement? Je bent een gepensioneerde bankier of verzekeringsmakelaar met passie voor mindset, coaching en mensen begeleiden op hun levenspad? Je bent financieel adviseur, maar wil ook tijd maken om met je klanten dieper in gesprek te gaan over hun leven en waar ze naartoe willen? Ben je vandaag reeds erkend budgetcoach en wil je meer vanuit een welzijnskader gaan werken zonder steeds vanuit een verhaal te moeten beginnen van tekorten? Veel van onze klanten hebben teveel, waardoor ze zich al eens in problemen kunnen werken op lange termijn. Heeft jouw bedrijf reeds een in-house Financial Well-Being aanspreekpunt? OPLEIDING TRAINING VIA HET FINANCIEEL HUIS VOOR JEZELF EN JE WERKNEMERS.

Life coaches: Bespaar tot 70% bij Groupon.

In de wereld van vandaag draait je leven niet enkel rond lang leven, maar ook rond kwalitatief leven. Je wil het gevoel hebben om alles uit je leven te halen, veel ervaringen op te doen en jezelf volledig te ontplooien of anderen daarbij te helpen. Rond deze principes is onze pijler Lifestyle opgebouwd. Je gaat je medemensen inspireren en op weg helpen om het maximale uit hun leven te halen op zowel werk- als privégebied.

Het begrip Lifecoach komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Daar is het al tientallen jaren ingeburgerd om je bij het maken van moeilijke beslissingen, het doorbreken van bepaalde gedragspatronen of het verwerken van gebeurtenissen te laten begeleiden door een lifecoach. In West-Europa zit dit beroep al een aantal jaren in de lift. De drempel naar professionele hulp om je leven in goede banen te leiden is niet langer taboe. Integendeel, beroep doen op een lifecoach getuigt van aanpak en wordt beschouwd als een trendy manier om hogerop te geraken. Als lifecoach begeleid je andere personen met het maken van de juiste beslissingen. Je helpt hen inzicht geven in zichzelf of hun situatie, overloopt de mogelijke reacties en hun gevolgen en zorgt ervoor dat je klant het beste uit zichzelf of zijn situatie haalt. Het beroep van lifecoach geeft zeer veel voldoening. Je ziet je klanten openbloeien en evolueren naar de persoon die ze willen zijn!De lessen zijn zeer praktijkgericht. Je speelt een soort rollenspel met je medestudenten onder begeleiding van je docent. Hier bij leer je interactief luisteren, op een juiste manier feedback geven en tot een oplossing komen. Je leert hoe je jezelf en anderen kan coachen om beslissingen te (durven) maken, op te komen voor jezelf en gedragsveranderingen bij jezelf en anderen kan teweeg brengen. De cursus zal je leren om op een positieve manier in het leven te staan, te denken in opportuniteiten ipv beperkingen en de beste versie van jezelf te worden. Deze positieve vibes leer je doorgeven aan anderen, waardoor jij een succesvol lifecoach zal worden!

INNER WELLNESS COACHING TRAINING LOUISE HAY HEAL YOUR LIFE TEACHER OPLEIDING.
De HEAL YOUR LIFE® TEACHER TRAINING ontwikkeld door Louise L. Hay, biedt je de mogelijkheid om een internationaal gelicentieerd Teacher te worden. Tijdens deze training leer je om anderen te helpen in hun groeiproces…

We zijn trots te kunnen aankondigen dat deze training de enige Nederlandstalige Teacher Training is die goedgekeurd wordt door Louise L. Hay, Hay House Inc. en Heart Inspired Presentations LLC.

Link naar internationale website

Breng een geweldige week van je leven door met een prachtige groep mensen die zich willen inzetten om positieve veranderingen in hun leven, het leven van de ander maar ook in de wereld te willen brengen! Deze residentiële training biedt jou het ideale kader hiervoor.

Je leert de originele methoden van Louise Hay, waarmee zij een internationale autoriteit werd op vlak van persoonlijke groei. Je krijgt de programma’s en materialen die je nodig hebt voor het leiden van jouw eigen internationaal erkende workshops.

We zouden blij zijn als je zou kiezen voor de Heal Your Life® Teacher Training als de volgende stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en we kijken graag uit om je in oktober te mogen verwelkomen in de training.

Lifecoach opleiding? Volg de opleiding van CIVAS!
Volg de opleiding Mental coach en leer mensen te coachen naar uitzonderlijke resultaten! Ontwikkel uw interculturele competenties! Word relatiecoach en bied professionele hulp bij relatieproblematiek. Werkt u graag met kinderen? Dan is de opleiding Kindercoach uw keuze! Mindfulness based cognitive therapy.

Personal coach Mechelen oplediding

De Motion Academy ligt in de Lange Schipstraat, een autoluwe straat in hartje Mechelen. Je rijdt gemakkelijk met je wagen tot voor de deur, er zijn parkeerplaatsen voorzien. Vergeet in dat geval zeker niet om je nummerplaat door te geven aan onze personal trainers.

hoe Personal trainer worden

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl.